آشنایی با خواص مختلف کندر و فواید کم نظیر آن
کندر چیست ؟ کندر در حقیقت صمغ درختی به همین نام است که مزه ای گس و تلخ دارد. این صمغ از زمان های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به ۳ صورت
کندر خوراکی،
موضعی و
بخور مصرف می شود. به باور بسیاری از مردم،
مصرف کندر موجب افزایش حافظه و تقویت ضریب هوشی افراد می شود. و گذشته های دور تا کنون این ماه را برای تقویت و جوانسازی مغز مصرف میکرده اند.
خاستگاه کندر آفریقای جنوبی خصوصاً سومالی، عمان و یمن است. کندر از درختی به نام Olibanum به دست میآید.